Cheesy Bacon Burger

  • Brew time

    minuten
  • Chill time

    minuten
  • Kooktijd

    minuten
  • Difficulty

  • Freeze time

    minuten
  • Aantal

  • Marinate time

    minuten
  • Oven time

    minuten
  • Voorbereidingstijd

    minuten
  • Voor

    Personen
  • Totale tijd

    minuten
  • Wait time

    minuten
De perfecte combinatie van rundvlees, kaas en bacon! Samen met de frisheid van tomaat en de zoetheid van de soja, hiermee creëer je de ideale burger! Vergeet niet de special touch: de sensationele romige Hellmann’s en je zelfgemaakte ketchup.
  • 250 gram rundergehakt
  • 4 plakjes spek
  • 4 plakjes kaas
  • 1 tomaat, in plakjes gesneden
  • 1 ui, in plakjes gesneden
  • 2 broodjes
  • 2 eetlepels Hellmann's Real
  • rucola
  • zout
  • peper

VOEDINGSWAARDE

 

Bedrag Per portie

Energy (kcal)

1166kcal

Energy (kJ)

4864kJ

Protein (g)

57.0g

Carbohydrate incl. fibre (g)

56.0g

Carbohydrate excl. fibre (g)

49.1g

Sugar (g)

25.7g

Fibre (g)

6.9g

Fat (g)

80.0g

Saturated fat (g)

30.5g

Unsaturated fat (g)

33.4g

Monounsaturated fat (g)

26.2g

Polyunsaturated fat (g)

7.2g

Trans fat (g)

1.1g

Cholesterol (mg)

163mg

Sodium (mg)

2686mg

Salt (g)

6.72g

Vitamin A (IU)

265IU

Vitamin C (mg)

56.9mg

Calcium (mg)

665mg

Iron (mg)

7.56mg

Potassium (mg)

1613mg

  • 1 Meng het gehakt met zout en peper. Kneed het gehakt in de vorm van een burger, bak de burger in de pan en laat op de burger 2 plakjes kaas smelten.
  • 2 Bak het spek krokant in de pan.
  • 3 Snijd het broodje open en smeer de onderste helft van het broodje in met Hellmann's, smeer de bovenste helft in met ketchup, leg de rucola, de burger, 2 plakjes spek, ui en tomaat hierop. Klap het broodje dicht en geniet van je heerlijke burger!