Broodje hamburger met spek, tomaten, ui en avocado
Brew time
minuten
Chill time
minuten
Kooktijd
minuten
Difficulty
Freeze time
minuten
Aantal
Marinate time
minuten
Oven time
minuten
Voorbereidingstijd
minuten
Voor
Personen
Totale tijd
minuten
Wait time
minuten
Overheerlijke hamburger van rundergehakt met spek, tomaten, rode ui, avocado en natuurlijk Hellmann's mayonaise. Vervang de bacon eens voor een schijfje ananas en maak een heerlijke Hawaïburger.
1
Doe het <b>rundergehakt</b> in een middelgrote kom en breng het op smaak met peper en zout. Verdeel daarna het <b>gehakt</b> in 4 gelijke gehaktballen en breng deze in de vorm van een <b>hamburger</b> met je handpalmen.
2
Halveer de avocado, verwijder de pit, schep het vruchtvlees eruit, snijd het in blokjes van gelijke grootte en doe ze in een klein bakje.
3
Pers de limoen uit. Voeg het sap van de limoen en de <b>Hellmann's Mayonaise</b> aan de avocado toe en breng het op smaak met peper.
4
Verwarm een (<b>grill</b>)pan en bak de burgers 3 tot 4 minuten aan elke kant. Leg de hamburgers vervolgens op een bord en dek af met aluminiumfolie. Bak de <b>spek</b> en de rode ui gedurende 1 minuut.
5
Leg de <b>hamburgers</b> op de <b>hamburgerbroodjes</b> en bestrijk met de avocadomix. Verdeel het <b>spek</b> en de tomaat erover en is je burger klaar om te serveren.