Skip to content

Barbecuesalade kip en chorizo

  • Brew time

    minuten
  • Chill time

    minuten
  • Kooktijd

    minuten
  • Difficulty

  • Freeze time

    minuten
  • Makes

  • Marinate time

    minuten
  • Oven time

    minuten
  • Voorbereidingstijd

    minuten
  • serveert

    Personen
  • Totale tijd

    minuten
  • Wait time

    minuten
Heerlijke salade voor bij de barbecue met kip, chorizo, rucola, cherrytomaten en een dressing van Hellmann's mayonaise en witte wijnazijn.
  • 250 g kipfilet
  • 100 ml ketjap marinade
  • 40 g chorizo
  • 70 g rucola
  • 250 g cherrytomaatjes, gehalveerd
  • 1 el olijfolie
  • 1 el witte wijnazijn
  • 1 teen knoflook, uitgeperst
  • 4 el dragon, fijngesneden
  • 4 el Hellmann's Real
  • Extra nodig: barbecuespiesen of extra lange satéstokjes geweekt in water

VOEDINGSWAARDE

 

Bedrag Per portie

Protein (g)

18.9g

Energy (kJ)

1225kJ

Energy (kcal)

294kcal

Carbohydrate incl. fibre (g)

12.7g

Carbohydrate excl. fibre (g)

11.0g

Sugar (g)

7.9g

Fibre (g)

1.7g

Fat (g)

19.4g

Saturated fat (g)

2.9g

Unsaturated fat (g)

13.9g