Skip to content
Menu
Back
Onze Producten
Recepten
Alle Recepten
Burger
Salade
Sandwich
Vegan & Vegetarisch
Navigatie sluiten
Over ons
Over Ons
Duurzame ingrediënten
Status van vrije-uitloop eieren
Navigatie sluiten
Sign Up
Plastic revolutie
Contact
Search
Hoi, waar ben je naar op zoek?
X
Search
Pasta Pesto Salade
Share this article
Deel met facebook Openen in een nieuw venster
Deel met pinterest_share Openen in een nieuw venster
Deel met twitter Openen in een nieuw venster
Deel met email Openen in een nieuw venster
Add to favourites
Added to favourites
Prep time
mins
Cooking Time
mins
Serves
people
Met deze pasta pesto salade haal je de zomer in huis. Perfect voor de snelle lunch maar past ook goed als bijgerecht bij de barbecue of picknick.
Ingrediënten
350 g penne
2 el pijnboompitten
3 el pesto genovese
4 el Hellmann's Real
1 citroen, uitgeperst
0.5 tl gemalen zwarte peper
2 el geraspte Parmezaanse kaas
Methode
1
Kook de pasta al dente volgens de instructies op de verpakking. Voor penne is dat meestal tussen de negen en elf minuten.
2
Giet de pasta af in een vergiet en spoel de pasta na met koud water, zodat hij goed afkoelt.
3
Rooster de pijnboompitten in een koekenpan op middelhoog vuur, zonder olie.
4
Meng de pesto, de mayonaise en de afgekoelde pasta met het citroensap en de zwarte peper.
5
Serveer in een kom, bestrooi het geheel met Parmezaanse kaas en garneer met geroosterde pijnboompitten.
6
Buon appetite!