Échte aardappelsalade

  • Brew time

    minuten
  • Chill time

    minuten
  • Kooktijd

    minuten
  • Difficulty

  • Freeze time

    minuten
  • Aantal

  • Marinate time

    minuten
  • Oven time

    minuten
  • Voorbereidingstijd

    minuten
  • Voor

    Personen
  • Totale tijd

    minuten
  • Wait time

    minuten
Dit is het recept voor een recht-toe-recht-aan aardappelsalade .
  • 1 kg geschilde aardappels
  • 500 gram Hellmann's Real
  • sap van 1 limoen
  • 20 gram gehakte venkel
  • 50 gram gehakte verse peterselie
  • zout
  • zwarte peper

VOEDINGSWAARDE

 

Bedrag Per portie

Energy (kcal)

718kcal

Energy (kJ)

2965kJ

Protein (g)

3.7g

Carbohydrate incl. fibre (g)

28.5g

Carbohydrate excl. fibre (g)

25.9g

Sugar (g)

3.0g

Fibre (g)

2.6g

Fat (g)

66.0g

Saturated fat (g)

5.2g

Unsaturated fat (g)

60.7g

Monounsaturated fat (g)

0.0g

Polyunsaturated fat (g)

0.0g

Trans fat (g)

0.5g

Cholesterol (mg)

39mg

Sodium (mg)

534mg

Salt (g)

1.33g

Vitamin A (IU)

670IU

Vitamin C (mg)

32.1mg

Calcium (mg)

22mg

Iron (mg)

1.18mg

Potassium (mg)

634mg

  • 1 Doe de aardappelen in een pan koud water en breng aan de kook. Kook voor vijftien tot twintig minuten, giet de aardappels af en zet ze opzij om af te koelen. Ben je hongerig, ongeduldig óf allebei dan kun je het proces versnellen door de aardappels in koud water te zetten.
  • 2 Zodra de aardappels afgekoeld zijn snijd je ze in middelgrote blokjes en meng je ze met alle andere ingrediënten in een kom.
Serveer met gebakken biefstuk of met een heerlijke gehaktbal

Suggesties