We verlangen allemaal weleens terug naar vroeger. Toen Leontine nog schitterde in het Rad van Fortuin. Toen Nederland het EK nog eens won. En toen een broodje hamburger nog gewoon bestond uit een broodje rundvlees, tomaat, ui, augurk, ketchup en/of mayonaise – en verder niets.
Brew time
Chill time
Kooktijd
Difficulty
Freeze time
Aantal
Marinate time
Oven time
Voorbereidingstijd
Voor
Totale tijd
Wait time
Het was gedurende de jaren twintig in Rome toen Alfredo di Lelio dit beroemde pastagerecht voor het eerst maakte. Door er garnalen aan het Italiaanse recept toe te voegen, brengen we Italië en haar liefde voor zeevruchten bij jou thuis aan tafel. We denken dat de beste man dit vast zou goedkeuren!
Brew time
Chill time
Kooktijd
Difficulty
Freeze time
Aantal
Marinate time
Oven time
Voorbereidingstijd
Voor
Totale tijd
Wait time
De ideale snelle lunch op een doordeweekse dag. Dat vraagt om een groen recept. De gezonde ingrediënten van deze avocadosalade vallen licht op de maag zodat je ook na de lunch alert blijft!
Brew time
Chill time
Kooktijd
Difficulty
Freeze time
Aantal
Marinate time
Oven time
Voorbereidingstijd
Voor
Totale tijd
Wait time
Er zijn duizenden hamburgervariaties – en daarom vinden wij hamburgers ideaal om je creativiteit eens goed op los te laten. We hebben geprobeerd om deze burger verantwoord te houden met opties als radijs, avocado en een salade van alfalfa en jonge biet. Oh ja, en onze specialiteit: de heerlijk romige pepersaus.
Brew time
Chill time
Kooktijd
Difficulty
Freeze time
Aantal
Marinate time
Oven time
Voorbereidingstijd
Voor
Totale tijd
Wait time
Dé originele sandwich. De Hellmann's Club valt licht op de maag. Ideaal om bijvoorbeeld met je partner te delen na een potje tennis, maar ook bijzonder smakelijk als tussendoortje voordat je volgende meeting begint.
Brew time
Chill time
Kooktijd
Difficulty
Freeze time
Aantal
Marinate time
Oven time
Voorbereidingstijd
Voor
Totale tijd
Wait time
What’s in a name? Bacon, Lettuce en Tomato in het geval van de BLT! Deze tijdloze klassieker is de beste manier om onopvallend van heerlijk krokant gebakken bacon te genieten. De mayo brengt het zoutgehalte van het spek perfect in balans.
Brew time
Chill time
Kooktijd
Difficulty
Freeze time
Aantal
Marinate time
Oven time
Voorbereidingstijd
Voor
Totale tijd
Wait time
Deze duikboot is dé sandwich voor liefhebbers van zelfgemaakte tonijnsalade. De frisheid van de tonijn en het zout van de kappertjes komen perfect tot hun recht in combinatie met de frisheid van Hellmann’s Light mayonaise. Een lekker recept voor de liefhebber, en gemakkelijk te maken!
Brew time
Chill time
Kooktijd
Difficulty
Freeze time
Aantal
Marinate time
Oven time
Voorbereidingstijd
Voor
Totale tijd
Wait time
Deze oeroude maaltijd uit het Midden-Oosten is verantwoord, vleesvrij en nu nog minstens zo lekker als toen. De uiteenlopende smaken van koriander, komijn, peterselie, gegrilde groenten en kikkererwten krijgen een extra oppepper mee van de hete harissa pasta en worden in toom gehouden door Hellmann’s romige, verkoelende Real mayonaise.
Brew time
Chill time
Kooktijd
Difficulty
Freeze time
Aantal
Marinate time
Oven time
Voorbereidingstijd
Voor
Totale tijd
Wait time
Ze zeggen dat de lijn tussen genialiteit en waanzin een dunne is. Je gelooft niet hóe fudgy deze brownies zullen worden met mayo – maar geloof ons maar, deze tip is niets minder dan visionair. Je zult nooit meer anders willen.
Brew time
Chill time
Kooktijd
Difficulty
Freeze time
Aantal
Marinate time
Oven time
Voorbereidingstijd
Voor
Totale tijd
Wait time
Soms kan een recept zo gek zijn dat het werkt. Bij dit recept draait alles om de saus. We nemen elementen uit de Oosterse keuken: sojasaus, rijstwijnazijn en sesamolie. Dit combineren we met smaken van dichterbij huis: Dijonmosterd, citroensap en Hellmann’s Real mayonaise. Het resultaat? De Fusion Salade.
Brew time
Chill time
Kooktijd
Difficulty
Freeze time
Aantal
Marinate time
Oven time
Voorbereidingstijd
Voor
Totale tijd
Wait time
Malse kip? Geheimpje: de bereiding is alles. Deze marinade zorgt voor een fenomenale smaak, de groenten voor de sappen en de oven voor dat perfect krokante korstje. Begin er wel vroeg mee, want hij is op zijn lekkerst als je hem de hele dag laat marineren.
Brew time
Chill time
Kooktijd
Difficulty
Freeze time
Aantal
Marinate time
Oven time
Voorbereidingstijd
Voor
Totale tijd
Wait time
Penne Al Funghi Porcini is het favoriete gerecht van James Bond acteur Pierce Brosnan. We hebben een kleine variatie op de klassieker gemaakt. For England, James! Probeer Hellmann’s mayonaise voor het dikker en romiger maken van al je pastasauzen.
Brew time
Chill time
Kooktijd
Difficulty
Freeze time
Aantal
Marinate time
Oven time
Voorbereidingstijd
Voor
Totale tijd
Wait time
Deze rustieke kleine knoedels, afkomstig uit het Midden-Oosten en Zuid-Amerika, zijn hartige snacks van vlees en tarwe. Dompel ze in de mayo voor een frisse romige afronding – of in de ketchup voor een lichtzoete bite.
Brew time
Chill time
Kooktijd
Difficulty
Freeze time
Aantal
Marinate time
Oven time
Voorbereidingstijd
Voor
Totale tijd
Wait time
Een variatie op deze klassieke Italiaanse salade. Dit zomerse gerecht is perfect voor de snelle lunch maar past ook in de bekende Italiaanse 'La dolce vita' levensstijl, waar lekker eten deel uit maakt van de cultuur.
Brew time
Chill time
Kooktijd
Difficulty
Freeze time
Aantal
Marinate time
Oven time
Voorbereidingstijd
Voor
Totale tijd
Wait time
Dit eenvoudige recept voor fusilli met geroosterde groenten is hartig, gezond en verrukkelijk. Eet het als frisse salade op een late, warme zomeravond in de tuin, op het balkon of in het park. Of eet de pasta warm en kruip er op een winterse avond mee op de bank.
Brew time
Chill time
Kooktijd
Difficulty
Freeze time
Aantal
Marinate time
Oven time
Voorbereidingstijd
Voor
Totale tijd
Wait time
De exotische neef van de bescheiden aardappel. De zoete aardappel verdient een betere behandeling dan gekookt, gestampt of in de oven gegooid te worden! Vandaar deze voorkeursbehandeling met paprikapoeder, knoflook, tijm en rozemarijn.
Brew time
Chill time
Kooktijd
Difficulty
Freeze time
Aantal
Marinate time
Oven time
Voorbereidingstijd
Voor
Totale tijd
Wait time
Daar is hij dan: de ultieme hipstermaaltijd. Pulled Pork beleeft wereldwijd een momentje op de meest trendy locaties – en met een hele goede reden. Het water loopt iedereen bij dit prachtige recept in de mond. Of daar nou een modieuze baard omheen zit of niet.
Brew time
Chill time
Kooktijd
Difficulty
Freeze time
Aantal
Marinate time
Oven time
Voorbereidingstijd
Voor
Totale tijd
Wait time
Rodekool is zowel voor het oog als de smaakpapillen een traktatie. Breng je deze salade mee naar een barbecue, dan steel je gegarandeerd de show. De frisse combinatie van yoghurt en mayonaise creëert een prachtige subtiele smaak die de scherpe rodekool en de ui samenbrengt.
Brew time
Chill time
Kooktijd
Difficulty
Freeze time
Aantal
Marinate time
Oven time
Voorbereidingstijd
Voor
Totale tijd
Wait time
Onze versie van de Franse klassieker. Regen, wind of zonneschijn; dit gerecht voert je linea recta naar de Côte d'Azur. Hellmann’s mayonaise geeft voldoende contrast aan de zoute tonijn, olijven en ansjovis.
Brew time
Chill time
Kooktijd
Difficulty
Freeze time
Aantal
Marinate time
Oven time
Voorbereidingstijd
Voor
Totale tijd
Wait time
The surf 'n' turf burger is zoveel meer dan zomaar een heerlijke burger. Malse ossenhaas die samenkomt met de heerlijke smaak van garnalen en knoflook. En een cocktailsaus met Hellmann’s die deze burger écht speciaal maakt. Heb je een speciale gelegenheid, of iets te vieren? Dan is dit de perfecte burger!
Brew time
Chill time
Kooktijd
Difficulty
Freeze time
Aantal
Marinate time
Oven time
Voorbereidingstijd
Voor
Totale tijd
Wait time
The Veggie potato burger, een lekkere burger met courgette, paprika, asperges en tomaten. Maak deze sensatie af met heerlijke gekarameliseerde walnoten en romige Hellmann’s. Is dit niet om van te watertanden? Nooit tevoren is een aardappel getransformeerd in zo’n sensatie voor ogen en smaakpapillen!
Brew time
Chill time
Kooktijd
Difficulty
Freeze time
Aantal
Marinate time
Oven time
Voorbereidingstijd
Voor
Totale tijd
Wait time
Bij Hellmann’s experimenteren we graag – máár aan sommige recepten kun je beter niet aankomen. De klassieke tonijnsalade is dus zo’n recept.. Want een tonijnsalade zonder mayo is net zo iets als boerenkool zonder de Gelderse rookworst!
Brew time
Chill time
Kooktijd
Difficulty
Freeze time
Aantal
Marinate time
Oven time
Voorbereidingstijd
Voor
Totale tijd
Wait time
Deze salade haalt de New Yorker in je naar boven. De klassieke combinatie van appel, druiven en walnoten gaat heel goed samen met de frisse, romige smaak van de mayonaise citroen dressing.
Brew time
Chill time
Kooktijd
Difficulty
Freeze time
Aantal
Marinate time
Oven time
Voorbereidingstijd
Voor
Totale tijd
Wait time
Dit is de koning onder de quiches. Met heerlijke zalm, mozzarella en broccoli maak je in een handomdraai een verantwoorde hartige taart. Een koninklijke feestmaal geschikt voor speciale gelegenheden. Eet smakelijk!
Brew time
Chill time
Kooktijd
Difficulty
Freeze time
Aantal
Marinate time
Oven time
Voorbereidingstijd
Voor
Totale tijd
Wait time
Er is geen vis zó delicaat, smaakrijk of prachtig van structuur als de zeebaars. Dit gerecht is een versmelting van subtiele baars en stevige aioli. En alle smaken komen samen in een jazzy venkel salsa.
Brew time
Chill time
Kooktijd
Difficulty
Freeze time
Aantal
Marinate time
Oven time
Voorbereidingstijd
Voor
Totale tijd
Wait time
De meeste mensen zien gebraden kip niet als culinair hoogstandje – maar dit gerecht geeft nieuwe betekenis aan de kunst van het braden én vervangt de normaal vaak vette bijgerechten door een frisse zomerse salade. Makkelijk te maken en dankzij de romige dressing een perfecte aanvulling op heerlijke gebraden kip.
Brew time
Chill time
Kooktijd
Difficulty
Freeze time
Aantal
Marinate time
Oven time
Voorbereidingstijd
Voor
Totale tijd
Wait time
Dit is het recept voor een recht-toe-recht-aan aardappelsalade .
Brew time
Chill time
Kooktijd
Difficulty
Freeze time
Aantal
Marinate time
Oven time
Voorbereidingstijd
Voor
Totale tijd
Wait time