Ga naar:

The Veggie Potato Burger
Voedingswaarden bekijken
Serving Size: 2
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|
-
2 Mensen
Porties
-
20 Minuten
Voorbereidingstijd
-
10 Minuten
Kooktijd
-
30 Minuten
Klaar in
Ingrediënten
- 300 g kruimige aardappels
- 1 ei
- 1 mespunt zout
- peper
- 30 g bloem
- 1 el olijfolie
- 1 courgette
- 1 rode of gele paprika
- 100 g champignons
- 100 g groene asperges
- 2 tomaten
- olijfolie
- 30 g bruine suiker
- 50 g walnoten
- 4 el Hellmann's Real
- 2 broodjes
Stappen
-
Schil en was de aardappelen, rasp de aardappelen met een grove rasp. Doe de geraspte aardappelen in een kom met ei, bloem, zout en peper. Meng alles door elkaar en vorm van het mengsel burgers.
-
Maak de groenten schoon. Snijd de courgette in langwerpige plakken, de paprika's in repen, de champignons in dikke plakken, halveer de asperges en snijd de tomaten in partjes.
-
Doe de courgette, paprika, champignons, asperges en tomaten in een ovenschaal en besprenkel het geheel met olijfolie. Bak de groenten in de oven op 150 °C gedurende ongeveer 30 minuten totdat ze gaar zijn.
-
Bak de aardappelburgers met margarine of olie in de pan tot ze goudbruin zijn.
-
Laat de bruine suiker karamelliseren in een pan, voeg de gehakte walnoten toe en laat het geheel afkoelen.
-
Snijd het broodje open en bestrijk de onderste- en bovenste helft van het broodje met Hellmann's. Leg de aardappelburger en de groenten op het broodje en strooi de walnoten eroverheen. Serveer direct. Eet smakelijk!
Chef's Tip
MEER LUNCHIDEEËN DIE JE LEUK ZULT VINDEN
Ontdek ons assortiment heerlijke, snelle en gemakkelijke recepten!