Hellmann's Truffle Mayonaise (250 ml) 

Hellmann's truffel mayonaise is heerlijk romig en de smaak van echte truffels maakt van elke maaltijd iets bijzonders. Ook vegetariers kunnen met een gerust hart genieten van deze saus tijdens het gourmetten of de dagelijkse maaltijd. Bij Hellmann's geven we om smaak en om eten in het algemeen. Daarom zijn onze producten gemaakt van pure ingredienten en bereid met 100% vrije-uitloopeieren en duurzame olie. Hier zijn we trots op. We maken elk jaar veel mayonaise, wat betekent dat we een heleboel eieren gebruiken. Onze toewijding tot het gebruik van vrije-uitloopeieren maakt een gigantisch verschil in de kwaliteit van leven van miljoenen kippen. Deze mayonaise is heerlijk bij friet of een burger. Gebruiksaanwijzing: voor gebruik de zegel onder de dop verwijderen. Na openen gekoeld bewaren. Make taste, not waste. Probeer hellman's truffel mayonaise bij friet of een burger of experimenteer en gebruik het als smaakmaker met wat er in je koelkast ligt. Zo verspil je minder en bespaar je meer. Bovendien zijn onze knijpflessen 100% gerecycled (exclusief de dop en 1% uv-beschermlaag om de kwaliteit te garanderen) en recyclebaar, dus draag je steentje bij en recycle zowel de fles als de dop. Over Hellmann's: meer dan 100 jaar geleden begon richard hellmann, vanuit zijn deli in new york, Hellmann's te verkopen. Ondertussen is Hellmann's gegroeid en in veel landen verkrijgbaar. Wereldwijd worden er nu elk uur 20.000 verpakkingen Hellmann's verkocht. De beste producten kenmerkte hij door een blauw lint om de pot te binden. Dit blauwe lint vind je nog steeds terug op ons etiket. Het staat voor onze voortdurende zorg voor de beste kwaliteitsproducten. Na openen gekoeld bewaren. Hellmann's, bring out real taste! 

image of hellmans

TRADITIONELE TOSTI

Tip 1

Een beetje mayo kan elke tosti verfijnen, maar waarom niet dat stapje verder gaan? Smeer het op brood voor het toasten en maak je klaar voor een tosti met een verrassend lekker krokante korst.

image of hellmans

TWIST - MAC AND CHEESE

Tip 2

Houd jij ook zo van een heerlijk smeuïge Mac and Cheese? Mix geraspte cheddar kaas met zure room en Hellmann’s mayo om de perfecte witte saus te creëren. Na de eerste hap, zal je dit gerecht nooit meer op een andere manier willen maken.