Skip to content

test copy

Recycled Bottles

TEST COPY

Bij Hellmann’s vinden we het belangrijk dat onze producten vers en lekker zijn, maar ook dat we weten waar ze vandaan komen. 

Als bekend mayo merk wereldwijd, is het onze verantwoordelijkheid om niet alleen producten te maken die lekker smaken, maar ook bijdragen aan een betere wereld. Het is heel simpel: wij geloven in ‘Real taste, Less Waste’ en daarom stellen wij ons ten doel om het verpakkingsafval van onze producten te verminderen. Lees hieronder meer over het plasticprobleem, wat wij eraan doen en wat jij eraan kunt doen om erbij te helpen.

Recycled bottle hellmanns

Recyling problems

Het begint allemaal met jouw aankoop

Waarom moet ik bij voorkeur producten kopen waarvoor 100% gerecycled plastic gebruikt is? Wat zijn de voordelen?

Iedere keer dat je Hellmann's kiest help je ons een wereld te maken met minder afval. Het gebruik van gerecyled plastic heeft de volgende voordelen voor het milieu:

•  Er komen minder flessen op stortplaatsen terech

•  De recycling-infrastructuur wordt versterk

•  We worden minder afhankelijk van natuurlijke bronnen zoals aardolie

•  Het vraagt minder energie en laat een lagere CO2 voetafdruk na

Recyling problems

Maak de Hellmann’s fles goed leeg voordat je hem weggooit

Er is meer kans op een succesvolle recycling bij schone dan bij vuile knijpflessen. We raden je aan om altijd het laatste beetje Hellmann's te gebruiken, zodat je ons helpt het voedsel- en verpakkingsafval te verminderen.

Recyling problems

Recycle je fles

Hoe moeten consumenten de nieuwe flessen recyclen?

Consumenten kunnen de gehele plastic knijpfles van Hellmann's Mayonaise recyclen. De knijpflessen moeten als geheel gerecycled worden. Wij raden consumenten aan om knijpflessen snel om te spoelen voor het recyclen en vervolgens de plaatselijke richtlijnen voor recycling op te volgen.

Wil je meer weten over wat wij doen op het gebied van duurzame verpakkingen? Laat je emailadres achter en wij brengen je op de hoogte van onze vorderingen.

 

Als je deze 3 simpele stappen volgt help je ons al om een wereld met minder afval te maken.

Bedankt dat je met ons wilt meegaan op deze weg. We kijken ernaar uit om in een wereld te leven waarin we kunnen genieten van de echte smaak van Hellmann's, zonder ons zorgen te hoeven maken over het plasticafval.

Hellmann’s, we’re on the side of food & the planet.